Keresés

Előnyök

Rendszerünk, a Pharmagic® erőssége más, integráltnak mondott rendszerekkel szemben az, hogy kifejezetten az intézeti gyógyszertárak, és az ott dolgozó szakemberek számára, azok sok éves közreműködésével került kifejlesztésre. A mi rendszerünk esetében nem egyszerűen egy hétköznapi kereskedelmi rendszer kerül a gyógyszertárban telepítésre és a speciális igényeikhez való többé kevésbé való illesztésre, hanem kezdetektől fogva olyan rendszert dolgoztunk ki és fejlesztünk a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Gyógyszertárának munkatársai aktív közreműködésével, ami kifejezetten a kórházi gyógyszertárak számára készült.

Természetesen – a kor követelményeinek megfelelően – ugyanakkor kapcsolódó felületet biztosít az intézmény más rendszerei felé: kommunikáció a főkönyvi és pénzügyi rendszerek, orvos-szakmai rendszerek, kötelezettség-vállalási rendszerek, kontrolling rendszerek irányába. Ezen funkcionális integrációk szerepe egyre jelentősebb egy intézmény informatikai rendszerének elvárt színvonalú működtetésében.

Rendszerünk fejlesztésének fontos állomása volt a 2011-es év: elkészült a Magic uniPaas fejlesztő eszköz alapú Pharmagic®, mely funkcionalitását tekintve 100 %-ig azonos a korábbi grafikus Magic alapú rendszerünkkel, de megjelenése, kezelése, alkalmazhatósága kihasználja mindazt az új és korszerű lehetőséget, amit a uniPaas fejlesztőeszköz biztosít.

Új partnereink számára a Pharmagic® bevezetéséhez és alkalmazásához kapcsolódóan kidolgoztunk egy olyan pénzügyi konstrukciót, melynek segítségével beruházási, illetve átállási költségek nélkül, gyakorlatilag azonnal használatba vehetik rendszerünket, a jelenleg fizetett rendszeres díjaiknál nem magasabb bérleti díj ellenében.

Részben a Pharmagic rendszerhez kapcsolódóan, részben önálló termékként társaságunk kifejlesztette MEDIRIS® WEB-es gyógyszerinformációs felületét, amely rendszeresen karbantartott adatokat jelenít meg a gyógyszerekről, gyógyászati segédeszközökről, tápszerekről, kötszerekről, alapanyagokról (alkalmazási előirat, betegtájékoztató, hatóanyag, hatáserősség, rendelhetőség, kiadhatóság, közgyógy lista, ár, TB-támogatás, tárolás, kontraindikált betegcsoportok, személyes gyógyszerelés elemzés).
A Gyógyszerinformációs felülethez kapcsoltan lehetőség van a társaságunk vényfelíró szoftvermoduljának az üzemeltetésére is. A modul alkalmas a járóbetegek számára távozáskor vények felírására, nyomtatására.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább